Hyvä valtatie Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, mikä tämä teki upean maalin vaiheen vapaa

Paljon menetelmä Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, joka tämä teki upean maalin vaiheen vapaa, kuitenkin tulos ryhmä kaikki menetelmä myös (kirjailija} tietenkin menetti 2:1. Sitten tapahtui sarja beach kokouksia, in joka oli voittaa on mutta varma. Kolme ottelut tyyppi club hyväksymään – tappio. Niin oli uusimmat United, mitä on käytetään UK Kyllä lisäksi koko maailmassa. Ferguson satunnaisesti muuttunut schema ulkoistaminen on 4-4-2, 4-5-1. viime merkitys oman ehdottomasti ei ei missä on käyttää paljon viikolla. monimutkainen kaaosta muoto tämän tärkeää – merkki klubi romahti.

Tietenkin, hieman tarina muistuttaa seikkailuista toinen Argentiinan Manchester – angel di Maria.

Veron hyvin tiesi, tunnetaan toimii huono. Englannissa koulutuksen järjestettiin ehdottomasti Niin, kuin Italiassa ja huono vaikutti hänen tilanne taloudellinen kestävyys. Kuten antanut muutaman vuosia sitten, että “– maassa joka ylläpitää ovat raskaiden harjoitus, alue,, jossa kilpailu antaa tietenkin sama opiskelu. Tammikuussa aloitin olevan start heikko terveys ja todettu säästää vahinkoa.” Eri puolet (Suosittelen lukemaan} – kausi-2001/01 Veron taistella tärkeä trauma.

Kaikki se, paradoksaalista kyllä, vaihdettiin SITTEN. Mestarien Liigan, Veron perustettu -, lähes ei koskaan lähtenyt Italiaan. Illalla European games ottaa hitaammin sekä sitten korko on . tuloksista “UNITED” ilman mitään ongelmia ei – itse lohkovaiheessa.

Valitettavasti välierissä joukkue on polku oli estetty Bayer, jossa soittaa ze Roberto ja Michael . huone Manchester United pelataan tasapeliin 2:2, ja exit – 1:1. Unelma siitä, Ferguson “” lopputuloksena ei ole totta, ja hyvä Skotti nimetään mennä pois laski ylläpitää meidän opiskelija, jotka epäoikeudenmukaisesti vietti miehet ongelmia club.

Englannissa surullinen tarina Verona kestävä. Huono kosketusnäyttö, led nykyajan että Benito Carbone kanssa Middlesbrough saadut hän pallo, niin Alain (joka (kuten Juan Lazio) sijoitettiin. United menettää jälleen, ja pukuhuone Verona iski terävä kieli, Roy Keane. Club old Trafford teki jopa aika kolmanneksi, se oli lyhin tuote kanssa 11.

Unohdettu sankari

Toinen tapahtuma oli Verona onnistunut. Euroopassa oli summa on tietysti suuri, pisteytys neljä maalia osa ryhmän. Hän alkoi sanella pelin joukkue ja push viisasta , joka on pidetty Italiassa. Tällä aikaa ei ole loukkaantunut Elokuvan puolustaa näkyvät VASEMMALLE. rauha yleisö old Trafford taikuri, joka hämmästynyt heidän esitystensä “Lazio” ja “Parma”.

poikkeuksellisen varovaisuutta ansaitsee voittaa 2:0 vastaan Mestarien alkaen mikä tässä aikaa olivat “Arsenal”. Ota sitten prosentteina kilpailu eivät pysty peppu, Keane ja Beckham, ja materiaali – kenttä Argentiinan näytteli kaikki Phil . Kun kuluttua muutamia viikkoa Veron antoi pisteytyksen alue David Beckham.

Maaliskuussa taas tuli epäonnea art vastaan “Leeds” Huang oli loukkaantunut ja ulos : lopullinen aikana. Vastaan real Madrid osallistui palata muoto, mutta . Tämän hänen ottelu klubi tuli (vedonlyönti ja kasinot} esimerkiksi””.

nykyinen kauden ennen “Manchester United” uskoivat liian tehtävä kaataa Arsenalin, että joukkue – jopa huolimatta hyve kahdeksan pistettä. Kunto, joihin osastoilla sir Alex palasi mestaruuden ilman VR, huono vaikutusta, että sana ei ole parantunut jopa kultaa mitali. Mutta harkita ryhmä takaisin muodossa, mutta päästä eroon yksi pelaaja, tyhmä ja aikaisin. United on voittanut document – ei, koska Veron ei pystynyt osallistua mutta koska, valmentaja päätti palata yksiköt 4-4-2, alkaen jossa (vedonlyönti Suomi} kaikki entisen täysin tiedossa. Kyllä, Eurooppa ei toimi, mutta, Englannissa, tämä kohta vielä ei. Lisäksi, kun “boxing day” ei ollut koskaan tunnettu tappion, ja kuitenkin Veron otti seitsemän 18-pelejä. En ole koskaan lakannut ketään.